Welke schoenen staan het leukste onder een flared broek?

Al een aantal jaren zijn flared broeken een enorme trend bij vrouwen. Het zijn broeken met uitlopende pijpen, variërend in kleur en materiaal. De flared broeken van Tramontana zijn hier een perfect voorbeeld van. Je hebt chique varianten van de flared broek met een strakke, gestreken lijn, maar ook flared broeken die casual te dragen zijn zoals bijvoorbeeld naar een festival. Tramontana heeft flared broeken in allerlei varianten en voor ieders stijl is er wel één die perfect past. Maar bij een mooie flared broek hoort natuurlijk ook een goed paar schoenen. Welke schoenen het leukst onder een flared broek staan, is volledig afhankelijk van welke uitstraling je wilt hebben. Hieronder lees je alles over hoe je de juiste schoenen kiest voor bij je flared broek.

Een alledaagse outfit

Voor een alledaagse look kun je een flared broek het beste combineren met enkellaarsjes. Je kunt zelf kiezen of je een enkellaarsje wilt met een hak of liever met een platte zool. De laarsjes van Gabor zijn heel goed te combineren met flared broeken, omdat ze subtiele kleuren en ontwerpen hebben waardoor ze de broek mooi kunnen complementeren. Flared broeken zijn namelijk vrij uitgesproken, dus het is mooi dit model broek te combineren met wat minder uitgesproken kledingstukken en schoenen. Een enkellaarsje met een wat hogere hak kan je benen veel meer elegantie geven, doordat het samen met de flared broek precies het accent op de juiste plekken legt. Wanneer je een drukke dag voor de boeg hebt, is een enkellaarsje zonder hak geschikter.

Een zomerse look

Sleehakken zie je misschien niet veel mensen meer dragen, maar het zijn de ideale schoenen om samen met een flared broek te combineren. De combinatie van sleehakken met een uitlopende broek geeft je een zomerse uitstraling die zowel chic als casual kan zijn. Dit laatste is voornamelijk afhankelijk van het materiaal van de hak. Zo zijn er veel sleehakken die een rieten look hebben, die je een beachy uitstraling zullen geven, maar geen chique. 

Klaar voor het festivalseizoen

Wanneer je op een festivalterrein rondloopt, zul je veel vrouwen in flared broek rond zien lopen. De kans is groot dat deze outfits worden afgemaakt met kleurrijke sneakers, want dit is al een paar jaar de grootste trend binnen de festival looks. Met een crop top en een flared broek ben je klaar voor een dag voor live muziek en feest, en welke schoen is nu comfortabeler om op te feesten dan een gymp?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *