Een sexschommel. Geen schommel voor in de speeltuin maar waar dan wel?

Een sexschommel lijkt een heel attribuut maar het is zeker de moeite waard om eens over na te denken. Een sexschommel ie een schommel om letterlijk wat swing in je seksleven te brengen. Met een sexschommel is het mogelijk allerlei standjes te proberen die je nog niet eerder hebt gedaan. Een sexschommel lijkt een ingewikkelde operatie maar aangezien het ophangsysteem er gewoon bij zit, valt dat reuze mee.

Wat is een sexschommel

Dat een sexschommel geen schommel is om in de speeltuin te gebruiken is natuurlijk logisch. Een sexschommel is immers bedoeld om te gebruiken tijdens seks. Je kunt met een sexschommel op een vrij eenvoudige manier wat nieuwe standjes uitproberen. Een sexschommel is voorzien van zachte en brede riemen zodat genot gegarandeerd is en het zeker mogelijk is tegelijkertijd van de schommel te genieten. Natuurlijk kan ook een van de twee in de schommel gaan hangen waardoor de ander bijna letterlijk vrije toegang heeft. De mogelijkheden zijn in ieder geval eindeloos.

Hoe kom ik aan zo een sexschommel?
Een sexschommel aanschaffen gaat op dezelfde manier als ieder ander speeltje aanschaffen. Sexspeeltjes schaf je aan in een fysieke of online seksshop. Natuurlijk is het mogelijk dat een sexschommel minder goed bevalt als dat je eerder dacht, maar dat is met ieder speeltje een risico. Aangezien een sexschommel best kostbaar is zou het een idee kunnen zijn om eens een gelegenheid te bezoeken om de sexschommel een keer uit te proberen voordat je er eentje aanschaft. Wanneer je toch besluit een sexschommel aan te schaffen hou dan ook in de gaten voor wat voor een gewicht de sexschommel geschikt is.

Is een sexschommel voor iedereen geschikt?

Net als met ieder sexspeeltje is het zo dat het afhangt van je voorkeuren of je wel of geen plezier zal beleven aan een sexschommel. De een vindt het gebruik van een sexschommel helemaal het einde, een ander valt het eigenlijk enorm tegen en zal de schommel na die ene keer nooit meer tevoorschijn halen. Het is en blijft natuurlijk een beetje stunten en de juiste manier vinden wanneer je besluit de sexschommel te gebruiken. De vraag is of je die manier Ć¼berhaupt gaat vinden. Voor avonturiers is het prima om een beetje op avontuur te zijn wat sexspeeltjes betreft maar het meest comfortabel is nog altijd om gewoon seks op bed te hebben.

Tip: Nooitmeersaai.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *